Advies & Coaching

Uw betrouwbare sparringpartner

 

In de loop der jaren hebben wij veel expertise  opgebouwd. Als geen ander weten wij aan welke eisen een goede secretaresse moet voldoen en hoe een efficiënt secretariaat moet worden opgezet. Daarnaast hebben wij ruim 25 jaar ondernemerservaring en weten wij natuurlijk ook wat er zoal bij het ondernemerschap komt kijken. Vandaar dat wij bedrijven/organisaties vanuit een ondernemersvisie adviseren welke stappen men moet nemen om tot een efficiënt opererend secretariaat te komen. Dit doen we aan de hand van een quick-scan, waarbij wij de sterke en zwakke punten van uw secretariaat in kaart brengen. De ervaring leert dat er qua efficiëncy en effectiviteit altijd zaken verbeterd kunnen worden en de kosten voor ons advies zich uiteindelijk terug zullen betalen. Als vervolg op dit advies kunt u ons inschakelen om u praktisch te ondersteunen bij het (re)organiseren / (her)inrichten van uw secretariaat.

 

Coaching

Natuurlijk valt of staat een goedlopend secretariaat met de samenwerking tussen u en uw secretaresse. Verloopt deze samenwerking om wat voor reden dan ook niet goed, dan leidt dit bij zowel u als de secretaresse tot de nodige irritaties. Vaak sluimeren deze irritaties voort en wordt de samenwerking steeds verder verstoord. Door zowel u als uw secretaresse te coachen, zorgen wij ervoor dat het tij wordt gekeerd en u en uw secretaresse weer op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

 

Meer informatie? Bel  (073-6274111) of mail (info@beljaars.nl) ons voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

 

Ervaringen van klanten

Wij ervaren de samenwerking met Beljaars Business Support als effectief, resultaatgericht en plezierig.

Een zeer goede professionele partner, waarmee op zeer prettige manier wordt samengewerkt. Zeer aan te bevelen.