Virtueel Assistent

Uw secretaresse op afstand

U herkent het vast wel. Er ligt volop werk te wachten wat gedaan moet worden, maar de afhandeling daarvan wordt alsmaar uitgesteld. Dit omdat tussendoor steeds andere zaken uw aandacht vergen. De papierstapel wordt alsmaar groter en alles heeft op een bepaald moment prioriteit. De behoefte aan extra  ondersteuning is op dat moment erg groot. En net op dat moment heeft u geen secretaresse stand-by waar u op terug kunt vallen. Beljaars Business Support biedt u in dergelijke gevallen graag de helpende hand. De secretaresse op afstand staat voor u klaar om werkzaamheden van u over te nemen, zoals het maken van brieven/rapporten/offertes/facturen, het maken van een afspraak/afspraken, het redigeren van teksten, het versturen van een mailing, het maken van een powerpointpresentatie,  het organiseren van een bijeenkomst/meeting etc.

De voordelen van een secretaresse op afstand

Optimaal bereikbaar: Ieder moment van de werkdag is uw virtueel assistent per telefoon, email of SMS bereikbaar.

Kostenbesparend: U hoeft geen werkplek in te richten en betaalt alleen voor het uitgevoerde werk.

Flexibel: Op elke gewenst moment kunt u werk bij uw virtueel assistent neerleggen.

Efficiënt en effectief: Werkzaamheden worden sneller en effectiever uitgevoerd.

Hoe ervaren onze klanten deze secretariële dienst?

Onze samenwerking is uitgegroeid naar een breder werkterrein, waarbij de positieve ervaringen met secretariaatservice expliciet genoemd moeten worden.

Wij kunnen als virtuele organisatie uitstekend opereren door de secretariaatsondersteuning die Beljaars Business Support levert.

Een zeer professionele partner, waarmee wij op een prettige manier samenwerken. Zeer aan te bevelen!

Levert goede kwaliteit, is flexibel, komt afspraken na en is ook qua automatisering “bij de tijd”.