Werving & Selectie

Een secretaresse die past en blijft

Het werven en selecteren van personeel vergt deskundigheid, kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in de taken en bijbehorende vaardigheden en competenties. Het invullen van secretariële vacatures vereist echter nog eens specifieke deskundigheid. Dit omdat iedere secretariële functie weer anders is. Bedrijven zijn immers nooit hetzelfde en secretaresses evenmin. Daarnaast zijn in de loop der jaren veel functiebenamingen in het leven geroepen zoals officemanager, managementassistente, directieassistente, personal assistent, etc. Deze termen hebben tot nog meer verwarring geleid. Stel dat aan vijf bedrijven en vijf secretaresses wordt gevraagd: “Wat is het verschil tussen een directiesecretaresse en een managementassistente?”. Dan is de kans heel groot dat er tien verschillende antwoorden gegeven worden.

De praktijk leert dus dat het niet altijd duidelijk is wat men nu van een secretaresse mag en kan verwachten. Gevolg is dat de secretaresse een baan accepteert en er al doende achterkomt dat het toch niet de baan is die zij zoekt. Of u komt er als werkgever achter dat uw secretaresse niet aan uw verwachtingen voldoet. Kortom: teleurstelling alom. Wij helpen u graag om dergelijke teleurstellingen te voorkomen en voor u op zoek te gaan naar de secretaresse die bij u past en dus ook bij u blijft. Wij gaan hierbij grondig te werk en stellen geen ééndagsvliegen aan u voor, maar gaan voor u op zoek naar de kandidaat die qua vaardigheden, ambities en persoonlijkheid bij uw bedrijf past.

U kun ons inschakelen voor het gehele werving & selectieproces of voor onderdelen ervan: van het opstellen van een functieprofiel en de advertentietekst tot het beoordelen van de brieven en het voeren van gesprekken. Wij werken niet op basis van een bemiddelingsfee, maar op basis van een uurtarief.

Hoe ervaren onze klanten onze manier van werven en selecteren?

Beljaars Business Support is een organisatie die de kunst verstaat te luisteren en te onderzoeken waar de vraag ligt. Pas als daar antwoord op gegeven is, wordt er gezocht naar een professioneel en eerlijk antwoord.

Wij hebben de werving- en selectieactiviteiten van Beljaars Business Support als effectief, resultaatgericht en plezierig ervaren.

Al jaren ervaren wij dat de werving en selectie van Beljaars Business Support effectief is. Service en klantvriendelijkheid staan op een hoog niveau.

Een kleine organisatie met een grote betrokkenheid.